kerstdagen

24 december diner vanaf 18:00 uur
25 december lunch van 12:00 tot 15:00 uur (vol)
25 december diner vanaf 18:00 uur (vol)
26 december lunch van 12:00 tot 15:00 uur (vol)
26 december diner vanaf 18:00 uur (vol)
27 december op=op avond (vol)

Voor de lunch en diner serveren wij een keuze menu met een amuse, brood en verse frieten. 
Voor diner kunt u ook van onze verkorte kaart kiezen.


Lunch menu

voorgerechten
tartaar van rivierkreeft & gravad lax
met appel, rode biet en aardappel met whisky cocktails saus

pastrami
gepekeld en gebraden rundvlees met zoet zure groenten van het seizoen

*tussengerechten
pastinaaksoep
met garnituur van gerookte forel en kaviaar

coquille
pompoencreme & witte chocolade

hoofdgerechten
zeebaarsfilet
met artisjok barigoul [gestoofde groenten]

rundersukade
[langzaam gegaard draadjesvlees] met uiensaus

nagerechten
chocolademousse
met structuren van fruit

Sfeerlijk ijs

3 gangen 37 | *4 gangen 47


Diner menu

voorgerechten
tartaar van rivierkreeft & gravad lax
met appel, rode biet en aardappel met whisky cocktails saus

pastrami
gepekeld en gebraden rundvlees met zoet zure groenten van het seizoen

soepen
pastinaaksoep
met garnituur van gerookte forel en kaviaar
tomaat
met een laagje room geserveerd in een champagneglas

*tussengerechten
coquille
pompoen creme & witte chocolade

buikspek
zacht gegaard op bospeen creme, groene asperge en appelciderjus

hoofdgerechten
zeebaarsfilet
met artisjok barigoul

rundersukade
[langzaam gegaard draadjesvlees] met uiensaus

**kaas
plateau met 7 verschillende stukjes kaas

nagerechten
chocolademousse
met structuren van fruit

sfeerlijk ijs

3 gangen 37 | *4 gangen 47
**5 gangen 57 | 6 gangen 67


DINER A LA CARTE

Voorgerechten
zalmcarpaccio gepekelde zalm met zoet-zure groenten, piccalilly en krokante aardappel
steak tartaar met dragonmayonaise, krokante kappertjes & aardappel
rundercarpaccio huisgerookt met truffemayonaise, pijnboompitjes en spekjes

soepen & tussengerechten
bisque soep van oosterschelde kreeft en langoustine met een garnituur van gamba’s
ravioli huisgemaakte ravioli met een groenten-tomatenvulling in een truffelroomsaus

hoofdgerechten 
zalmfilet zalmfilet met sesam en hennepzaad
varkenhaas medaillons iberico varkenshaas, ingerold in buikspek met ras el hanout specerijenjus
tournedos palmesteyn biologische tournedos met portsaus

nagerechten
cheesecake cheesecake met diverse fruit bereidingen


Restaurant Sfeerlijk | Raadhuisstraat 158
5161 BK Sprang-Capelle
T 0416-280997 | M 06-30442819 | mail
lunch 13.00 u|diner 18:00 u|ma & di gesloten