Vers gesneden rundertartaar a la Martino (foto)
Syrah en Grenache – Frankrijk € 5.75
—
Courgette soep met huisgerookte zalmfilet, pijnboompitjes en kaviaar
Pinot Blanc – Frankrijk € 5.5
—
Gebakken roodbaarsfilet, espuma van bloemkool, bloemkoolroosjes, hazelnoten en beurre noisette
Chardonnay – Frankrijk € 6
—
Zacht gegaarde Ibérico ribfingers met BBQ saus op roerbakken groenten en verse frieten met mayonaise
Tempranillo – Spanje € 6
—
5 verschillende stukjes kaas met kletzenbrood, kaaswafel en verschillende garnituren
Pedro Ximénez – Jérèz, Spanje € 4.5
—
Namelaka (fluweelzachte Japanse mousse) van ruby chocolade met Hollandse aardbeien
Brachetto – Italie € 4.5
4 GANGEN € 55 || 5 GANGEN € 65 || 6 GANGEN € 75