CHEFS MENU
Voorgerecht
Hollandse garnalen, gepekelde zeebaars, appel, augurk, aardappel, kaviaar en kroepoek [of rundertartaar] Bijpassende wijn: Sauvignon blanc – Bordeaux, Frankrijk € 6.5
Soep
Knolselderij soep met garnituur van paddestoelen en truffel. Bijpassende wijn: Chardonnay – Langedoc, Frankrijk € 7
Tussengerecht
Zacht gegaarde buikspek, krokante buikspek, gebakken coquille en sambaizu-Hollandaise saus. Bijpassende wijn: Tempranillo – Castilla–la Manch, Spanje € 7.5
Hoofdgerecht
Bavette van landgoed Palmesteyn met sjalottensaus en peterselie [of heilbotfilet beurre blanc]. Bijpassende wijn: Pinot Noir – Macon, Frankrijk € 6
Kaas
5 verschillende soorten kaas met garnituur. Bijpassende wijn: Pedro Ximénez – Jérèz, Spanje € 5
Nagerecht
Mousse van nashi peer en pistache, kokos-vanille-citrus crème, en gestoofde nashi peer parels. Bijpassende wijn: Moscato d’Asti – Piemonte, Italië € 5.5
4 GANGEN NAAR KEUZE € 56 || 5 GANGEN € 67 || 6 GANGEN € 78