Chefs Menu

Vers gesneden rundertartaar a la Martino (foto)

Syrah en Grenache – Frankrijk € 5.75

Courgette soep met huisgerookte zalmfilet, pijnboompitjes en kaviaar

Pinot Blanc – Frankrijk € 5.5

Gebakken roodbaarsfilet, espuma van bloemkool, bloemkoolroosjes, hazelnoten en beurre noisette

Chardonnay – Frankrijk € 6

Zacht gegaarde Ibérico ribfingers met BBQ saus op roerbakken groenten en verse frieten met mayonaise

Tempranillo – Spanje € 6

5 verschillende stukjes kaas met kletzenbrood, kaaswafel en verschillende garnituren

Pedro Ximénez – Jérèz, Spanje € 4.5

Namelaka (fluweelzachte Japanse mousse) van ruby chocolade met Hollandse aardbeien

Brachetto – Italie € 4.5

4 GANGEN € 55  ||  5 GANGEN € 65  ||  6 GANGEN € 75

Call Now Button