[v = kan vegetarisch | g = kan glutenvrij | l = kan lactosevrij]
VOORGERECHTEN
Hollandse garnalen, gepekelde zeebaars, appel, augurk, aardappel, kaviaar en kroepoek [v|g|l].
Bijpassende wijn: Sauvignon blanc – Bordeaux, Frankrijk € 6.5
Steak tartaar a la martino met zoet zure groenten, krokante kappertjes en aardappel, mosterd en ketchup [v|g|l].
Bijpassende wijn: Pinot Noir – Macon, Frankrijk € 6
TUSSENGERECHTEN
Knolselderij soep met garnituur van paddestoelen en truffel [v|g|l]
Bijpassende wijn: Chardonnay – Langedoc, Frankrijk € 7
Zacht gegaarde en krokante buikspek, gebakken coquille, truffelaardappel en sambaizu-Hollandaise saus [v|g]
Bijpassende wijn: Tempranillo – Castilla–la Manch, Spanje € 7.5
HOOFDGERECHTEN
Bavette met sjalottensaus en peterselie op roerbakken groenten [v|g|l]
Bijpassende wijn: Pinot Noir – Macon, Frankrijk € 6
Heilbotfilet met beurre blanc [g]
Bijpassende wijn: Chardonnay – Langedoc, Frankrijk € 7
NAGERECHTEN
5 verschillende soorten kaas met garnituur van noten, fruit, brood en stroop [v|g]
Bijpassende wijn: Pedro Ximénez – Jérèz, Spanje € 5
Mousse van nashi peer en pistache, kokos-vanille-citrus crème, merengue en gestoofde nashi peer parels [v]
Bijpassende wijn: Moscato d’Asti – Piemonte, Italië € 5.5
4 GANGEN NAAR KEUZE € 56 || 5 GANGEN € 67 || 6 GANGEN € 78