Chefs Menu

[v = kan vegetarisch | g = kan glutenvrij | l = kan lactosevrij]

VOORGERECHTEN

Hollandse garnalen, gepekelde zeebaars, appel, augurk, aardappel, kaviaar en kroepoek [v|g|l].

Bijpassende wijn: Sauvignon blanc –  Bordeaux, Frankrijk € 6.5

Steak tartaar a la martino met zoet zure groenten, krokante kappertjes en aardappel, mosterd en ketchup [v|g|l].

Bijpassende wijn: Pinot Noir – Macon, Frankrijk € 6

TUSSENGERECHTEN

Knolselderij soep met garnituur van paddestoelen en truffel [v|g|l]

Bijpassende wijn: Chardonnay – Langedoc, Frankrijk € 7

Zacht gegaarde en krokante buikspek, gebakken coquille, truffelaardappel en sambaizu-Hollandaise saus [v|g]

Bijpassende wijn: Tempranillo – Castilla–la Manch, Spanje € 7.5

HOOFDGERECHTEN

Bavette met sjalottensaus en peterselie op roerbakken groenten [v|g|l]

Bijpassende wijn: Pinot Noir – Macon, Frankrijk € 6

Heilbotfilet met beurre blanc [g]

Bijpassende wijn: Chardonnay – Langedoc, Frankrijk € 7

NAGERECHTEN

5 verschillende soorten kaas met garnituur van noten, fruit, brood en stroop [v|g]

Bijpassende wijn: Pedro Ximénez – Jérèz, Spanje € 5

Mousse van nashi peer en pistache, kokos-vanille-citrus crème, merengue en gestoofde nashi peer parels [v]

Bijpassende wijn: Moscato d’Asti – Piemonte, Italië € 5.5

4 GANGEN NAAR KEUZE € 56  ||  5 GANGEN € 67  ||  6 GANGEN € 78

Call Now Button