kerstdagen

24 december tot en met 26 december

Openingstijden
dinsdag 24 december [kerstavond] diner
woensdag 25 december [1e kerstdag] lunch VOLGEBOEKT
woensdag 25 december diner VOLGEBOEKT
donderdag 26 december [2e kerstdag] lunch
donderdag 26 december diner VOLGEBOEKT

vrijdag 27 december op=op
zaterdag 28 december 2019 tot en met 16 januari 2020 gesloten


Lunch Menu

Voor de lunch serveren wij het chefs menu. U kunt kiezen voor:

3 gangen lunch

keuze uit de voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten

4 gangen lunch

3 gangen met een extra keuze uit de tussengerechten

Voor de allerkleinsten is er een kinderkaartje

Chefs Menu

Voorgerechten
Gerookte zalmfilet met tartaar van rode biet, zure room en granny smith
Pastrami met zoetzure groenten, krokante zuurkool, zwammen, schorseneer en truffel-mosterd olie
 
 Tussengerechten
Pastinaaksoep met gerookte forel en kaviaar, soepstengel met spek
Coquille op pompoencreme met schuim van sereh en witte chocolade
 
Hoofdgerechten
Dorade met mosterd-kruidensaus op roerbakken groenten
Sukade van Palmesteyn met uiensaus op roerbakken groenten

Nagerechten
Chocoladetaart met gekonfijte ananas, gestoofde peer, gedroogde kiwi, rode port en kletskop
Sfeerlijk speculoos ijs

3 gangen 37 | 4 gangen 46 | 5 gangen 55 | 6 gangen 64

bijgerecht schaal verse frieten met mayonaise 4 | supplement kaas 5


A la carte kaart

Voorgerechten
Rundercarpaccio met gedroogde buikspek, pijnboompitjes en truffelmayonaise 15
Zalmcarpaccio met zoetzure groenten, krokante aardappel en piccalilly 15

Tussengerechten
Bisque [schaaldierensoep] met garnituur van gamba, room en soepstengel 12
Pomodori cappuccino pure tomatensoep met room [vega] 8.5

Hoofdgerechten [schaal verse frieten met mayonaise 4]
Zalmfilet met een korstje van hennep en sesamzaad met honing en citrus olie 24
Varkenshaasmedaillons [Ibérico] omwikkeld met buikspek & ras el hanout saus 25
Tournedos [landgoed Palmesteyn] met rode portsaus 32 

Bijgerecht schaal verse frieten met mayonaise 4

Nagerechten
Chocoladetaartje met merengue & confetti van passievrucht 13
Stoofpeer [3 verschillende bereidingen: mousse, sorbetijs en compote] met kaneel sabayon 13