Chefs Menu

VOORGERECHT || Terrine van bisque, gambas, wortel, prei en venkel met gamba’s, appel, zoet zure spitskool en komkommer, ponzu en yuzu gel en kroepoek. || Sauvignon Blanc – fris en fruitig – Bordeaux, Frankrijk € 6.75

SOEP || Knolselderijsoep met gedroogde Parmigiano Reggiano, oude kaas crumble en truffel espuma. || Chardonnay – vol, houtgerijpt – Langedoc – Pay d’Oc, Frankrijk € 5.75

TUSSENGERECHT || Gebakken kabeljauwfilet op brandade (puree van aardappel en kabeljauw), saus van vadouvan, gedroogde prei en truffel aardappel. || Macabeu, Grenache Blanc, Vermentino – zacht en mineralig – Roussillon, Frankrijk € 5.25

HOOFDGERECHTEN || Entrecote met bearnaise saus op roerbakken groenten. || Cabernet en Merlot Cuvée Reserve – vol, zachte tannines, donker fruit – Bordeaux, Frankrijk € 7 || OF Zalmfilet met dashi beurre blanc op roerbakken groenten. || Chardonnay – vol, houtgerijpt – Langedoc – Pay d’Oc, Frankrijk € 5.75

KAAS || 5 verschillende stukjes kaas met kletzenbrood, kaaswafel, noten, honing, stroop en gedroogd fruit. || Pedro Ximénez – rijke smaak van vijgen en dadels – Jérèz, Spanje € 5.5

NAGERECHT || Vanille crème brûlée. || Muscat de Rivesaltes –honing zoet – Langedoc – Pay d’Oc, Frankrijk € 6.25

NAAR KEUZE 4 GANGEN € 55  ||  5 GANGEN € 65  ||  6 GANGEN € 75

Call Now Button