Chefs Menu

Koud gerookte zalmfilet, asperge, doperwtencrème, lamsoren en Hollandaisesaus [foto]

Chardonnay – fruitig en rijk – Puglia, Italië € 5.75

Aspergesoep met garnituur van mini kriel, boerenham, ei en asperges

Pinot Blanc – fris en licht – Elzas, Frankrijk € 5.5

Coquille op crème van flespompoen, salsa van appel, ui, kruiden en flespompoen met uitgebakken buikspek

Verdejo –vol en bloemig – Rueda, Spanje € 5.5

Gebakken shortrib met romesco saus op roerbakken groenten en verse frieten met mayonaise

Merlot & Cabernet – rood fruit, zacht en hout – Fronsac, Frankrijk € 5.75

5 verschillende stukjes kaas met kletzenbrood, kaaswafel en verschillende garnituren

Pedro Ximénez – rijke smaak van vijgen en dadels – Jérèz, Spanje € 6.25

Mousse van pistache ingerold in pistache en kokosklapper, gemarineerde ananas en espuma van sereh

Beerenauslese – zoet en zacht – Rheinhessen, Duitsland € 5.75

NAAR KEUZE 4 GANGEN € 55  ||  5 GANGEN € 65  ||  6 GANGEN € 75

Call Now Button