VOORGERECHT
Pastrami met krokante zuurkool, crumble van pistache en spek, ingemaakt mosterdzaad,
zoet zure pastinaak en uitjes, kerrie bloemkool, mosterd mayonaise en kaviaar
SOEP
Flespompoensoep met espuma van frangelico likeur en hazelnoot crumble
TUSSENGERECHT
Gebakken kabeljauwfilet met schorseneer, bundelzwammen en
truffelaardappel met een romige saus van beurre blanc
HOOFDGERECHT
Zacht gegaarde rundersukade met uienjus op roerbakken groenten
KAAS
7 soorten kaas met brood, honing, stroop, gedroogd fruit en noten
NAGERECHT
Chiboust van kaneel met gestoofde peer, merengue en gel van stoofpeer en een kaneel tuille
MENU 4 GANGEN € 56 | 5 GANGEN € 65 | 6 GANGEN € 74
WIJN 4 GLAZEN € 24 | 5 GLAZEN € 30 | 6 GLAZEN € 36
MOCKTAILS 4 GLAZEN € 20 | 5 GLAZEN € 25 | 6 GLAZEN € 30