Chefs Menu

VOORGERECHT

Pastrami met krokante zuurkool, crumble van pistache en spek, ingemaakt mosterdzaad,

zoet zure pastinaak en uitjes, kerrie bloemkool, mosterd mayonaise en kaviaar

SOEP

Flespompoensoep met espuma van frangelico likeur en hazelnoot crumble

TUSSENGERECHT

Gebakken kabeljauwfilet met schorseneer, bundelzwammen en

truffelaardappel met een romige saus van beurre blanc

HOOFDGERECHT

Zacht gegaarde rundersukade met uienjus op roerbakken groenten

KAAS

7 soorten kaas met brood, honing, stroop, gedroogd fruit en noten

NAGERECHT

Chiboust van kaneel met gestoofde peer, merengue en gel van stoofpeer en een kaneel tuille

MENU  4 GANGEN € 56 |  5 GANGEN € 65  |  6 GANGEN € 74

WIJN 4 GLAZEN € 24  |  5 GLAZEN € 30  |  6 GLAZEN € 36

MOCKTAILS 4 GLAZEN € 20  |  5 GLAZEN € 25  |  6 GLAZEN € 30