CHEFS MENU
Voorgerecht
Mousse van Makreel, Hollandse asperges, zeekraal kaviaar, doperwt en Hollandaise saus met ponzu
Soep
Hollandse aspergesoep met garnituur van asperges, boerenham, eitje, mini krieltjes en peterselie
Tussengerecht
Kabeljauwfilet op brandade met een saus van vadouvan en prei met krokante kappertjes, krokante truffelaardappel, kaviaar en gedroogde prei
Hoofdgerecht
Diamanthaas met een gepelde gamba en een romige saus van kreeft op roerbakken groenten
Kaas
5 verschillende stukjes kaas van Kaatje Jans met brood, noten, gedroogd fruit en confiture
Nagerecht
Namelaka [zijdezachte mousse] van witte chocolade en rabarber met bereidingen van rabarber en aardbeien
4 GANGEN € 55 | 5 GANGEN € 65 | 6 GANGEN € 75
BIJPASSENDE WIJNEN PER GLAS € 6
inclusief zoutjes, broodje, amuse, verse friet en pre-dessert