Chefs Menu

CHEFS MENU

 

Voorgerecht

Mousse van Makreel, Hollandse asperges, zeekraal kaviaar, doperwt en Hollandaise saus met ponzu

 

Soep

Hollandse aspergesoep met garnituur van asperges, boerenham, eitje, mini krieltjes en peterselie

 

Tussengerecht

Kabeljauwfilet op brandade met een saus van vadouvan en prei met krokante kappertjes, krokante truffelaardappel, kaviaar en gedroogde prei

 

Hoofdgerecht

Diamanthaas met een gepelde gamba en een romige saus van kreeft op roerbakken groenten

 

Kaas

5 verschillende stukjes kaas van Kaatje Jans met brood, noten, gedroogd fruit en confiture

 

Nagerecht

Namelaka [zijdezachte mousse] van witte chocolade en rabarber met bereidingen van rabarber en aardbeien

 

4 GANGEN € 55 | 5 GANGEN € 65 | 6 GANGEN € 75

BIJPASSENDE WIJNEN PER GLAS € 6

inclusief zoutjes, broodje, amuse, verse friet en pre-dessert

Call Now Button