VOORGERECHTEN
Tartaar van dry-aged rode biet met komijn, karwijzaad, walnoot en sesam 14
Gepekelde zalmfilet met yuzu, aardappel krokant, kaviaar en zoet zure groenten 16
Gerookte rundercarpaccio [landgoed Palmesteyn] met truffelmayonaise, buikspek en pijnboompitjes 15
SOEPEN
Tomatensoep met een laagje room geserveerd in een champagne flute 8
Pastinaaksoep met tartaar van gerookte forel, kaviaar en mosterdzaadjes 9.5
TUSSENGERECHT
Ravioli van krab en gamba in een romige kreeften saus 14
HOOFDGERECHTEN geserveerd op roerbakgroenten met een schaal verse frieten en mayonaise [supplement = € 5]
Zeebaarsfilet met antiboise 24
Gepelde grote gamba’s met hoenderfilet in een kruidige curry saus 25
Ibérico varkenshaasmedaillons omwikkeld met buikspek en een bospaddestoelensaus 26
Gebakken Tournedos van landgoed Palmesteyn met een rode portsaus 33
NAGERECHTEN
5 soorten kaas met brood, appelstroop, gedroogd fruit en noten 14
Sgroppino van citroen sorbetijs met cava, vodka en limoncello 11
Chocoladetaart met vulling van dulche de leche en witte chocolade en passievrucht snippers 13
3 bollen ambachtelijk roomijs met bijpassende garnituren 8