A la Carte

VOORGERECHTEN

Tartaar van dry-aged rode biet met komijn, karwijzaad, walnoot en sesam 14

Gepekelde zalmfilet met yuzu, aardappel krokant, kaviaar en zoet zure groenten 16

Gerookte rundercarpaccio [landgoed Palmesteyn] met truffelmayonaise, buikspek en pijnboompitjes 15

SOEPEN

Tomatensoep met een laagje room geserveerd in een champagne flute 8

Pastinaaksoep met tartaar van gerookte forel, kaviaar en mosterdzaadjes 9.5

TUSSENGERECHT

Ravioli van krab en gamba in een romige kreeften saus 14

HOOFDGERECHTEN geserveerd op roerbakgroenten met een schaal verse frieten en mayonaise [supplement = € 5]

Zeebaarsfilet met antiboise 24

Gepelde grote gamba’s met hoenderfilet in een kruidige curry saus 25

Ibérico varkenshaasmedaillons omwikkeld met buikspek en een bospaddestoelensaus 26

Gebakken Tournedos van landgoed Palmesteyn met een rode portsaus 33

NAGERECHTEN

5 soorten kaas met brood, appelstroop, gedroogd fruit en noten 14

Sgroppino van citroen sorbetijs met cava, vodka en limoncello  11

Chocoladetaart met vulling van dulche de leche en witte chocolade en passievrucht snippers 13

3 bollen ambachtelijk roomijs met bijpassende garnituren 8

Call Now Button