A la Carte

VOORGERECHTEN

Tartaar van dry-aged rode biet met komijn, karwijzaad, walnoot en sesam 15

Gepekelde zalmfilet met piccalilly, aardappel krokant, kaviaar en zoet zure groenten 17

Gerookte rundercarpaccio [landgoed Palmesteyn] met truffelmayonaise, buikspek en pijnboompitjes 16

SOEPEN

Tomatensoep met een laagje room geserveerd in een champagne flute 8

Pastinaaksoep met tartaar van gerookte forel, kaviaar en mosterdzaadjes 9.5

TUSSENGERECHT

Ravioli van seizoensgroenten in een romige saus 15

HOOFDGERECHTEN geserveerd op roerbakgroenten met een schaal verse frieten en mayonaise [supplement = € 5]

Gepelde grote gamba’s met hoenderfilet in een kruidige curry saus 26

Ibérico varkenshaasmedaillons omwikkeld met buikspek en een bospaddestoelensaus 27

Gebakken Tournedos van landgoed Palmesteyn met een rode portsaus 35

NAGERECHTEN

5 soorten kaas met brood, appelstroop, gedroogd fruit en noten 13

Sgroppino van citroen sorbetijs met cava, vodka en limoncello  11

Chocoladetaart met vulling van dulche de leche en witte chocolade en passievrucht snippers 14

3 bollen ambachtelijk roomijs met bijpassende garnituren 8

Call Now Button