A la Carte v.a. 5 november

Voorgerechten

  • Zalm | Biet | Crème Fraîche | Appel | Dille | Kaviaar 15
  • Tonijn | Zoetzure Groenten | Kaviaar | Jalapeño | Yuzu 17
  • Gerookte carpaccio | Truffel | Spekjes | Pijnboompitjes 16
  • Rundertartaar | Dragon Mayonaise | Kappertjes 17

Tussengerechten

  • Flespompoensoep | Hazelnoot | Frangelico 10
  • Pomodori Tomatensoep | Room | Champagneflut 9
  • Bisque | Coquille | Gamba | Room | VSOP Cognac 14
  • Ravioli | Groenten | Truffel | Room 15
  • Meatloaf | Sambaizu | Paddenstoel | Seizoensgroenten 15

Hoofdgerechten

  • Zeebaarsfilet | Tomaat | Olijf | Ui | Kappertjes 25
  • Ibérico Varkenshaas medaillons | Ras el Hanout 26
  • Hertensukade | Madeirasaus 25
  • Tournedos van Landgoed Palmesteyn | Rode Portsaus 37
  • Verse frieten met mayonaise 4 | 6

Nagerechten

  • Crème brûlée | Baileys 12
  • Kaatje Jans | Kaas | Brood | Noten | Confituur 15
  • Chocolade | Puur | Wit | Cremeux | Merengue 15
  • Scroppino | Citroen Sorbet | Vodka | Limoncello | Cava 11
Call Now Button