VOORGERECHT
Gepekelde zalmfilet, salade van quinoa, appel, sinaasappel en knol met gedroogde venkel en hangop
Vers gesneden tartaar van tournedos met zoet-zure groenten, miso mayonaise en brioche broodje
∞∞∞
SOEP EN TUSSENGERECHT
Topinamboer-pastinaaksoep met gerookte forel, gedroogde coquille en roomkaas
Zacht gegaarde Ibérico ribfingers op pompoencurry met tomaat, mais en linzen
∞∞∞
HOOFDGERECHT
Heilbotfilet met een dashi-beurre blanc
Gebakken maishoenderfilet met gepelde gamba’s in een licht pikante tomaten kokos saus
Tournedospuntjes van landgoed Palmesteyn met een rode portsaus
De hoofdgerechten serveren we op roerbakken groenten en met een schaaltje verse frieten met mayonaise
∞∞∞
KAAS EN NAGERECHT
Assortiment van 5 soorten kaas met brood, noten, stroop en confituur
Mousse van banaan met dulche de leche en gekarameliseerde pecan noten
3 bollen ambachtelijk roomijs met garnituur
MENU 3 GANGEN € 45 || 4 GANGEN € 55 || 5 GANGEN € 65