Pasen

MENU

VOORGERECHT

Gepekelde zalmfilet, salade van quinoa, appel, sinaasappel en knol met gedroogde venkel en hangop

Vers gesneden tartaar van tournedos met zoet-zure groenten, miso mayonaise en brioche broodje

∞∞∞

SOEP EN TUSSENGERECHT

Topinamboer-pastinaaksoep met gerookte forel, gedroogde coquille en roomkaas

Zacht gegaarde Ibérico ribfingers op pompoencurry met tomaat, mais en linzen

∞∞∞

HOOFDGERECHT

Heilbotfilet met een dashi-beurre blanc

Gebakken maishoenderfilet met gepelde gamba’s in een licht pikante tomaten kokos saus

Tournedospuntjes van landgoed Palmesteyn met een rode portsaus

De hoofdgerechten serveren we op roerbakken groenten en met een schaaltje verse frieten met mayonaise

∞∞∞

KAAS EN NAGERECHT

Assortiment van 5 soorten kaas met brood, noten, stroop en confituur

Mousse van banaan met dulche de leche en gekarameliseerde pecan noten

3 bollen ambachtelijk roomijs met garnituur

MENU 3 GANGEN € 45  || 4 GANGEN € 55  ||  5 GANGEN € 65