oktober

1 oktober tot en met 3 november 

Chefs Menu

Voorgerechten

Tartaar van Hollandse garnalen, gravad lax, appel, biet en appel, met kwartelei en haring kaviaar
Picanha gepekeld en geschroeid met mosterd cellefaan en piccalilly

Tussengerechten
Knolselderijsoep met tapenade van paddestoelen en truffel
Kabeljauw met espuma van bloemkool, roosjes van bloemkool, hazelnoten en beurre noisette

Hoofdgerechten
Schelvisfilet met beurre vert [met spinazie] op roerbakken groenten
Entrecote van Palmesteyn met groene chimichurri op roerbakken groenten

Kaas & Nagerechten

*7 verschillende stukjes kaas met noten & stroop*
Chiboust [kaneelcreme] met stoofpeer en specerijensaus
Sfeerlijk ijs

3 gangen 35 | *3 gangen 40* | 4 gangen 42 | 5 gangen 53 | 6 gangen 62
Schaal verse frieten met mayonaise 4


A la carte kaart

Voorgerechten
Eendenham [gerookt en gepekeld] met mango, pecannoot en hoisin dressing 14
Rundercarpaccio met gedroogde buikspek, pijnboompitjes en truffelmayonaise 14
Carpaccio van gepekelde zalm met zoetzure groenten, krokante aardappel en piccalilly 14

Tussengerechten
Bisque [schaaldierensoep] met garnituur van gamba, room en soepstengel 11
Pomodori cappuccino pure tomatensoep met room [vega] 7.5
Ravioli van courgette, champignon en paprika in truffelroomsaus [vega] 14

Hoofdgerechten [verse frieten met mayonaise 4]
Zalmfilet met een korstje van hennep en sesamzaad met honing en citrus olie 23
Varkenshaasmedaillons [Ibérico] omwikkeld met buikspek & ras el hanout saus 24
Tournedos [landgoed Palmesteyn] met rode portsaus 31   

Nagerechten
Chocoladetaartje met merengue & confetti van passievrucht 12
Stoofpeer [3 verschillende bereidingen: mousse, sorbetijs en compote] met kaneel sabayon 12


Restaurant Sfeerlijk | Raadhuisstraat 158
5161 BK Sprang-Capelle
T 0416-280997 | M 06-30442819 | mail