november

4 november tot en met 1 december

Chefs Menu

Voorgerechten
Tartaar van Hollandse garnalen, gravad lax, appel, biet, appel met kwartelei en kaviaar
Terrine van eend, in koffie gestoofde peren, witlof en aceto balsamico
 
 Tussengerechten
Flespompoensoep met espuma van hazelnoot en hazelnoten
Varkenswangen, rode kool, aardappel espuma, uienjus en peperkoek
 
Hoofdgerechten
Roodbaars met saus van pastis op roerbakken groenten
Longhaas van Palmesteyn met madeirasaus op roerbakken groenten

Kaas & Nagerechten
7 verschillende stukjes kaas met noten & stroop
Chocolademousse met gekonfijte ananas, chips van kiwi en stoofpeer
Sfeerlijk ijs

3 gangen 35  | 4 gangen 44 | 5 gangen 53 | 6 gangen 62
Schaal verse frieten met mayonaise 4


A la carte kaart

Voorgerechten
Tartaar van tournedos met dragonmayonaise, krokante kappertjes en aardappel 15
Rundercarpaccio met gedroogde buikspek, pijnboompitjes en truffelmayonaise 14
Gepekelde zalm met zoetzure groenten, krokante aardappel en piccalilly 14

Tussengerechten
Bisque [schaaldierensoep] met garnituur van gamba, room en soepstengel 11
Pomodori cappuccino pure tomatensoep met room [vega] 8
Ravioli van courgette, champignon en paprika in truffelroomsaus [vega] 14

Hoofdgerechten [verse frieten met mayonaise 3]
Zalmfilet met een korstje van hennep en sesamzaad met honing en citrus olie 23
Varkenshaasmedaillons [Ibérico] omwikkeld met buikspek & ras el hanout saus 24
Tournedos [landgoed Palmesteyn] met rode portsaus 31   

Nagerechten
Chocoladetaartje met merengue & confetti van passievrucht 13
Stoofpeer [3 verschillende bereidingen: mousse, sorbetijs en compote] met kaneel sabayon 13


Restaurant Sfeerlijk | Raadhuisstraat 158
5161 BK Sprang-Capelle
T 0416-280997 | M 06-30442819 | mail