Menukaart

SFEERLIJK MENU

VOORGERECHTEN

In rode biet gemarineerde zalmfilet met zoet zure groenten, gepofte wilde rijst en miso mayonaise

bijpassende wijn: chardonnay – chili – zacht en droog € 4.5

***

aangebraden onglet de boeuf op een slaatje van wakame en taugé met koriander,

rode peper en sesam mayonaise

bijpassende wijn: rosé – provence – stevig en vol € 4.5

SOEP

pastinaaksoep met gerookte forel, coquille, garnalen en kaviaar

bijpassende wijn: viognier – langedoc – vol en kruidig € 5.5

TUSSENGERECHT

kwartelborstje en gekonfijt pootje op groene linzen, truffel en gepofte paprika met een mousseline van knol

bijpassende wijn: negroamaro – italië – vol en donker € 5

HOOFDGERECHTEN

schelvisfilet met beurre blanc, saffraan en dashi op roerbakken groenten

 bijpassende wijn: bianco – italië – fris en fruitig € 6

***

ibérico ribfingers met whiskey-BBQ saus op roerbakken groenten

bijpassende wijn: tempranillo – spanje – spijzig € 6.5

BIJGERECHT: verse frieten met mayonaise € 5 | kleine portie € 3.5

KAAS

5 verschillende kaassoorten van het kaasfort [meerprijs + € 3]

bijpassende wijn: pedro ximenez – spanje – zoete sherry € 6

NAGERECHT

mousse van braam, gel van blauwe bes, merengue, kletskop en chocolade cremeux

bijpassende wijn: pedro ximenez – spanje – zoete sherry € 6

MENU 3 GANGEN € 38 | 4 GANGEN € 46 | 5 GANGEN € 54 | 6 GANGEN 62

WIJN 3 GLAZEN 15 | 4 GLAZEN 20 | 5 GLAZEN 25 | 6 GLAZEN 30

A LA CARTE

ENTREE

pata negra [ibérico ham] of vegetarische worst met gemarineerde olijven € 5

VOORGERECHTEN

In rode biet gemarineerde zalmfilet met zoet zure groenten, gepofte wilde rijst en miso mayonaise € 11

aangebraden onglet de boeuf op een slaatje van wakame en taugé met koriander, rode peper en sesam mayonaise € 11

gerookte rundercarpaccio met spekjes, pijnboompitjes en truffelmayonaise € 14

TUSSENGERECHTEN

pomodori cappuccino, tomatensoep met een laagje room in een champagne glas € 8

pastinaaksoep met gerookte forel, coquille, garnalen en kaviaar € 11

kwartelborstje en gekonfijt pootje op groene linzen, truffel en gepofte paprika met een mousseline van knol € 11

HOOFDGERECHTEN

schelvisfilet met beurre blanc, saffraan en dashi op roerbakken groenten € 23

zalmfilet met een korstje van sesam- en hennepzaad op roerbakken groenten met een olie van citrus en honing € 23

ibérico ribfingers met whiskey-BBQ saus op roerbakken groenten € 23

ibérico varkenshaas medaillons omwikkeld met buikspek en ras el hanoutsaus op roerbakken groenten € 25

tournedos van landgoed palmesteyn met rode portsaus op roerbakken groenten € 31

BIJGERECHT

schaal verse handgeschilde frieten met mayonaise € 5 | kleine portie € 3.5

NAGERECHTEN

5 verschillende kaassoorten van het kaasfort € 12

mousse van braam, gel van blauwe bes, merengue, kletskop en chocolade cremeux € 9

chocoladetaartje met lopende vulling, cremeux, chocolade schotsen en merengue en cellefaan van passievrucht € 12

ambachtelijk ijs met garnituren per bol € 2.5