menu

Chef’s menu 31-10-18 tm 02-12-18

voorgerechten
gravad lax [gepekelde zalm met mosterd en dille] met appel & knol
of pastrami [gepekeld en gerookt rundvlees] met schorseneer & pastinaak

tussengerechten
flespompoen soep met espuma van frangelico en hazelnoot 
en|of kwartel met zoete appel & zoete ui en appelcider

hoofdgerechten
onglet [rood gebakken draadjes vlees] of zeebaars artisjok barigoul [gestoofde groenten], geserveerd op roerbakken groenten en met verse frieten

nagerechten
7 soorten kaas met noten en stroop
en|of dadeltaart met creme suisse, merengue en confit
of huisgemaakt ijs

3 gangen 36 | 4 gangen 46 | 5 gangen 56 | 6 gangen 66


Restaurant Sfeerlijk | Raadhuisstraat 158
5161 BK Sprang-Capelle
T 0416-280997 | M 06-30442819 | mail
lunch 13.00 u|diner 18:00 u|ma & di gesloten