diner


Chefs menu

Voorgerechten
Zalmterrine met gravad lax, zoetzure
groenten en limoen mayonaise € 10
of
Ossenworst, rivierkreeftstaartjes,
ingelegde ui, bospeen, zwarte quinoa,
mosterdzaad, truffel aardappel
en vadouvan mayonaise € 10

Tussengerechten
Topinamboersoep met iberico ham,
rouleaux van paddenstoel en truffel € 9
of
Kwartelborst en gekonfijt pootje met
zoete appel en ui, espuma van aardappel
en appelcider jus € 10

Hoofdgerechten
Schelvisfilet en beurre blanc
met saffraan € 20
of
Rosbief met rode wijnsaus € 20

Nagerechten
Tien stukjes kaas, notenbrood, compote,
appelstroop, rozijnen en noten € 14
of
Gekarameliseerde appel, korstdeeg,
appellak en crème anglaise € 9
of
Drie bollen Ferrero Rocher roomijs,
chocolade en hazelnoot € 9

3 gangen € 35 | 4 gangen € 44 |
5 gangen € 53 | suppl kaas + 3.5
Bijgerecht: handgeschilde frieten
met mayonaise € 3

A la carte kaart

Voorgerechten
Eendenham met peer gestoofd in koffie,
pecannoten en hoisin € 14
Gerookte rundercarpaccio, pijnboompitjes
truffelmayonaise en buikspek € 14
Gepekelde zalm met zoetzure groenten
en piccalilly € 14

Tussengerechten
Bisque met garnituur van gamba € 11
Pomodori cappuccino met room € 7.5
Ravioli in truffelroomsaus € 14

Hoofdgerechten
Zalmfilet onder een korstje van
hennep en sesamzaad € 23
Varkenshaas medaillons [Ibérico]
omwikkeld met buikspek
met ras el hanout saus € 24
Tournedos met rode wijnsaus € 31
Rib eye steak XL met pepersaus € 29

Nagerechten
Chocoladetaartje met passievrucht € 13
Stoofpeer bereidingen
kaneel sabayon € 13

Restaurant Sfeerlijk | Raadhuisstraat 158
5161 BK Sprang-Capelle [gem. Waalwijk]
T 0416-280997 | M 06-30442819 | mail