Chefs menu 20 tm 26 december

Glutenvrij* [g] *let op kan altijd sporen van gluten bevatten – Lactose vrij [l] – Vegetarisch [v]

VOORGERECHT

Steak tartaar [Palmesteyn] | dragon mayonaise | kappertjes | aardappel [g] [l]

Dry-aged rode biet | komijn | karwijzaad | walnoot | peterselie | ui | sesam [v]

SOEP

Pastinaaksoep | vis roulleaux | forel [g] [l]

Pastinaaksoep | olijven pesto [v]

TUSSENGERECHT

Zacht gegaarde en krokante buikspek | gebakken coquille | sambaizu | hollandaise | truffel aardappel [g]

Ravioli | seizoensgroenten | romige saus [l] [v]

HOOFDGERECHT

Eendenborstfilet | hoisin | pruimen | roerbakken groenten [l]

Zoete aardappel gnocchi | spinazie | paddestoelen | tomaat | gekonfijte aardappel [v]

KAAS

5 verschillende stukjes kaas | brood | noten | stroop | gedroogd fruit | compote [v]

Sgroppino van citroen sorbetijs | cava | limoncello | bessenjenever [v] [g] [l]

NAGERECHT

Tarte tatin [warm appeltaartje] | crème anglaise [v]

4 GANGEN VOOR | SOEP | HOOFD | KAAS OF NA € 65  ||  4 GLAZEN WIJN € 28

4 GANGEN VOOR | TUSSEN | HOOFD | KAAS OF NA € 70  ||  4 GLAZEN WIJN € 28

5 GANGEN NAAR KEUZE € 75  ||  5 GLAZEN WIJN € 35

6 GANGEN € 85  ||  6 GLAZEN WIJN € 42