diner juni

Chef’s menu 03-06 t|m 30-06

voorgerechten
rivierkreeft, witte asperges, lamsoren, doperwtcreme en zeekraal 10
rundercarpaccio 
met basilicum mayonaise, gedroogde tomaat, asperge, olijven, kaas 10

soep en tussengerechten
aspergesoep met garnituur van gebraden beenham, ei en kaviaar 10

kabeljauw op courgette creme met zoet zuur van komkommer en radijs10
asperge met krokant katenspek, eiersaus en parmezaanse kaas 10


hoofdgerechten
zalm met sinaasappelsaus op roerbakken groenten 20
hoenderfilet op huid gebakken met gepelde gamba met tomaten-kokos saus op roerbakken groenten 20
verse frieten met mayonaise 3.5

kaas en nagerechten
kaas 7 verschillende soorten met noten en stroop 15
pistache & ananas met creme van sereh 10
sfeerlijk ijs 

3 gangen 34 | 4 gangen 43 | 5 gangen 52 | 6 gangen 61


A la carte kaart t|m 02-06

eendenham gerookte en gepekelde eendenham, mango, pecannoot, witlof, hoisin 12
gepekelde zalmcarpaccio zoet zure groenten, krokante aardappel en piccalilly14
steak tartaar [tournedos] dragon mayonaise en krokante kappertjes 15

bisque
 soep van oosterschelde kreeft en langoustine met een garnituur van gamba’s 10

flora soep frisse, kruidige, zoetige, hartige soep van bloemen en planten [vega] 6.5
ravioli huisgemaakte ravioli van seizoensgroenten met een truffelroomsaus 14

zeebaarsfilet met barigoule en een olie van honing en citrus 21
tournedos palmesteyn biologische tournedos met rode portsaus 31
varkenhaas iberico medaillons, ingerold in buikspek met ras el hanout specerijenjus 25

drie bereidingen van aardbei mousse, sorbetijs en compote 12
cheesecake cheesecake met citrusvruchten bereidingen 12
chocolade taartje met witte chocolade,  pure chocolade en passievrucht 12


Restaurant Sfeerlijk | Raadhuisstraat 158
5161 BK Sprang-Capelle
T 0416-280997 | M 06-30442819 | mail