Diner juli en augustus

Chef’s menu

voorgerechten
cheviche van zeebaars, mango, rode ui, tomaat en truffelaardappel 10
gerookte rundercarpaccio 
met miso mayonaise, slaatje van wortel, kool en tauge en sojaboontjes 10

soep en tussengerechten
bouillabaise met garnituur van diverse vis, schaal- en schelpdieren en toastje van rouille en hollandse garnalen 10

gamba’s op snijboon spaghetti, olijven, mascarpone en tomaat 10
zacht gegaard buikspek op groene asperge, bospeen crème en saus van appelcider 10


hoofdgerechten
kabeljauwfilet met beurre blanc op roerbakken groenten 20
eendenborstfilet met sinaasappelsaus op roerbakken groenten 20
verse frieten met mayonaise 3.5

kaas en nagerechten
kaas 7 verschillende soorten met noten en stroop 15
witte chocolade en kersen 10
sfeerlijk ijs 

3 gangen 34 | 4 gangen 43 | 5 gangen 52 | 6 gangen 61


A la carte kaart

eendenham gerookte en gepekelde eendenham, mango, pecannoot, witlof, hoisin 12
gepekelde zalmcarpaccio zoet zure groenten, krokante aardappel en piccalilly14
steak tartaar [tournedos] dragon mayonaise en krokante kappertjes 15

bisque
 soep van oosterschelde kreeft en langoustine met een garnituur van gamba’s 10

flora soep frisse, kruidige, zoetige, hartige soep van bloemen en planten [vega] 6.5
ravioli huisgemaakte ravioli van seizoensgroenten met een truffelroomsaus 14

zeebaarsfilet met barigoule en een olie van honing en citrus 21
tournedos palmesteyn biologische tournedos met rode portsaus 31
varkenhaas iberico medaillons, ingerold in buikspek met ras el hanout specerijenjus 25

drie bereidingen van aardbei mousse, sorbetijs en compote 12
cheesecake cheesecake met citrusvruchten bereidingen 12
chocolade taartje met witte chocolade,  pure chocolade en passievrucht 12


Restaurant Sfeerlijk | Raadhuisstraat 158
5161 BK Sprang-Capelle
T 0416-280997 | M 06-30442819 | mail