dineren

Reserveren:

  • via app of telefonisch op 06-30442819
  • telefonisch naar 0416-280997
  • mail naar info@sfeerlijk.nl
  • wij accepteren geen cadeaukaarten behalve onze eigen bonnen.
  • 1 of 2 personen aan 1 tafel
  • 3 of 4 personen uit 1 huishouden aan 1 tafel
  • 3 of 4 personen uit verschillende huishoudens aan een vriendentafel
  • tevens is er de mogelijkheid een ruime vriendentafel voor maximaal 6 personen (3 verschillende huishoudens) te creeren, graag tijdig reserveren.

Openingstijden:

  • diner woensdag t|m zondag vanaf 18:00 uur
  • frites atelier zaterdag en zondag van 13:00 tot 16:30 uur
  • allergieën, dieeten, aanpassingen of intoleranties graag vooraf bespreken.

Onze producten zijn uit de streek en van het seizoen, waarbij duurzaamheid, kwaliteit en smaak voorop staan. Zo komt ons vlees van landgoed Palmesteyn waar met respect voor dieren wordt gewerkt, onze vis wordt vers ingekocht op de visafslag en groenten uit de streek.Onze inrichting is romantisch, we verrassen u graag met ons wisselend menu.

Chefs Menu

Voorgerechten

  • gepekelde zalm, vis terrine [witvis en rivierkreeftstaartjes] zoetzure komkommer en wortel, witlof, prei en zure room
  • Beef Tataki met mosterd cellefaan en piccalilly 2.0

Tussengerecht

  • Zacht gegaarde buikspek, coquille, serranoham schuim en bospeen creme
  • Bloemkool-kerriesoep met mosselen, zeekraal en kaviaar

Hoofdgerecht

  • Scholfilet met spinazie-sardientjessaus
  • Longhaas [rood gebakken draadjesvlees] van landgoed Palmesteyn, truffelsaus en roerbakken groenten

Nagerecht

  • Kaasplateau van bourgondisch lifestyle [suppl 4]
  • Semifreddo van framboos, hollandse aardbei, lemon curd en wonton
  • Sfeerlijk ijs

Prijs

  • 3 gangen € 36.5|4 gangen € 45.5|5 gangen € 54.5

A la carte kaart

Voorgerechten

  • Gerookte rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitjes en gedroogde buikspekjes € 14
  • Gepekelde zalm met zoetzure groenten, piccalilly, krokante aardappel en kappertjes € 14

Tussengerecht

  • Gevogelte bouillon met shumai, tauge en bosui 10
  • Pomodori cappuccino pure tomatensoep met room [vegetarisch] € 7

Hoofdgerecht

  • Varkenshaasmedaillons [Ibérico] omwikkeld met buikspek & ras el hanout saus € 24
  • Zalmfilet met een korstje van sesam en hennep, olie van citrus en honing € 24
  • Tournedos [van landgoed Palmesteyn] met rode portsaus € 32
  • Schaal verse handgeschilde frieten met mayonaise 3.5

Nagerecht

  • Pure chocoladetaart met dulce de leche en meringue & confetti van passievrucht € 12
  • Kaasplateau van Bourgondisch Lifestyle met noten, stroop en desem vijgenbrood € 15

Restaurant Sfeerlijk | Raadhuisstraat 158 | 5161 BK Sprang-Capelle [gem. Waalwijk]

0416-280997 | M 06-30442819 | mail