dineren

U kunt reserveren voor 2, 3 of 4 personen in de volgende samenstellingen:

  • 2 personen aan 1 tafel
  • 3 of 4 personen uit 1 huishouden aan 1 tafel
  • 3 of 4 personen uit verschillende huishoudens aan 2 aan eengeschoven tafels

Reserveringen voor juni en juli graag via app of telefonisch op 06-30442819. Wij zijn geen acceptant meer van diner cadeau en restaurant cadeau. Openingstijden: woensdag t|m zondag vanaf 18:30 uur, indien u allergieën of intoleranties heeft, graag contact opnemen om dit te bespreken.

We hebben een menu en een a la carte kaart:

Chefs Menu Juni

Voorgerechten

  • Chevice van zeebaars, mango, rode ui, tomaat en chili peper, kokos espuma en truffelaardappel celefaan
  • Ossenworst met zoetzure groenten, krokant van truffel aardappel, vadouvan mayonaise

Tussengerecht*

  • Ravioli met vulling van gamba in bouillon
  • Kwartel borst en pootje met espuma van aardappel, appel en zoete ui met een appelciderjus

Hoofdgerecht

  • Heilbotfilet met botersaus en krokante kappertjes op roerbakken groenten
  • Kleine tournedos van landgoed Palmesteyn met rode portsaus op roerbakken groenten
  • Schaal verse handgeschilde frieten met mayonaise 3.5 [2 a 4 personen]

Nagerecht

  • Lemon curd
  • Sfeerlijk ijs
  • Koffie|thee met 5 friandises

Prijs

  • 3 gangen € 36.5|3 gangen met * € 39.5
  • 4 gangen € 46.5|5 gangen € 55
  • 6 gangen € 65|7 gangen € 75

A la carte kaart

Entree

  • Iberico cebo ham met olijven € 4 
  • Vegetarische worst met olijven € 4

Voorgerechten

  • Gerookte rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitjes en gedroogde buikspekjes € 14
  • Gepekelde zalm met zoetzure groenten, piccalilly, krokante aardappel en kappertjes € 14

Tussengerecht

  • Bisque [schaaldierensoep] met garnituur van gamba, room en soepstengel € 11
  • Pomodori cappuccino pure tomatensoep met room [vegetarisch] € 7.5

Hoofdgerecht

  • Varkenshaasmedaillons [Ibérico] omwikkeld met buikspek & ras el hanout saus € 24
  • Hoenderfilet met gamba en een licht pikante tomaten kokossaus € 23
  • Schaal verse handgeschilde frieten met mayonaise 3.5 [2 a 4 personen]

Nagerecht

  • Pure chocoladetaart met dulce de leche en meringue & confetti van passievrucht € 12
  • Kaasplateau van 10 verschillende stukjes kaas met noten, stroop en brood € 14