diner

31 januari tm 24 februari

Chef’s menu

huisgerookte zalmfilet, tartaar van biet, zure room en granny smith appel
of
eendenham, peer in koffie gepocheerd, witlof en pistach

pastinaak en topinamboersoep met rouleux van zeebaars,
en|of
varkenswangen, aardappel espuma, rode kool en uienjus

skrei met vadaouvansaus (milde kerrie)
of
zijlende (mals rundvlees, rood gebakken) met truffelsaus

*7 soorten kaas met noten en stroop*
en|of
kaneelcreme, zoethout gel en gekonfijte ananas

3 gangen 36 | 3 gangen * 41 | 4 gangen 46 | 5 gangen 56 | 6 gangen 66

a la carte

spaanse ham 12
slaatje van aardappel, augurk en groene asperges,
verse teruel ham en gedroogde serranoham

steak tartaar 15
tartaar vers van het mes gesneden,
 met krokante kappertjes, krokante aardappel en dragon mayonaise

carpaccio 13
huisgerookte rundercarpaccio, vers van het mes gesneden,
 met truffelmayonaise, pijnboompitjes en spekjes

bisque 10
soep van oosterschelde kreeft en langoustine
met een garnituur van gamba’s

pomodori cappuccino 6
soep van tomaat met een laagje room,
geserveerd in een champageflut

ravioli 15
huisgemaakte ravioli van seizoensgroenten
met een truffelroomsaus

zalmfilet 24
zalmfilet met een korstje van hennep en sesam
en een olie van honing en citrus

surf en turf 25
hoenderfilet en gambas in een lichtpikante tomaten-kokossaus

rib-eye 26
palmesteyn biologische rib-eye met pepersaus

varkenhaas 25
iberico varkenshaas, ingerold in buikspek
met ras el hanout specerijenjus

kaas 15
7 verschillende stukjes kaas
met noot, stroop en brood

peer 12
diverse peer bereidingen

cheesecake 10
cheesecake met citrusvruchten bereidingen

chocolade 12
taartje van pure callebaut chocolade met witte chocolade vulling,
chocolade merengue, 
schotsen en crèmeux,
passievrucht merengue en confetti



27 februari tm 31 maart

Chef’s menu

gamba’s op gort, tomaat en selder met vadouvan mayonaise 10
of
eendenham, peer in koffie gepocheerd, witlof en pistach

soep van flora met kiproulleux en paarse viool
en|of
coquille met aardappel espuma en truffel
en|of
buikspek met wortelcreme en truffeljus

hoofdgerechten
skrei met beurre blanc
of
rosbief met rode wijnsaus

nagerechten
*7 soorten kaas met noten en stroop*
en|of
tiramisu met avocado

3 gangen 36 | 3 gangen * 41 | 4 gangen 46 | 5 gangen 56 | 6 gangen 66

a la carte

spaanse ham 12
slaatje van aardappel, augurk en groene asperges,
verse teruel ham en gedroogde serranoham

halloumi  12
halloumi [cyprische geitenkaas]
courgette, zongedroogde tomaat, pistache [vegetarisch]

carpaccio 13
huisgerookte rundercarpaccio, vers van het mes gesneden,
 met truffelmayonaise, pijnboompitjes en spekjes

bisque 10
soep van oosterschelde kreeft en langoustine
met een garnituur van gamba’s

pomodori cappuccino 6
soep van tomaat met een laagje room,
geserveerd in een champageflut

ravioli 15
huisgemaakte ravioli van seizoensgroenten
met een truffelroomsaus

zalmfilet 24
zalmfilet met een korstje van hennep en sesam
en een olie van honing en citrus

jackfruit 21
jackfruit [vrucht] in een panko jasje
met een lichtpikante tomaten-kokossaus [vegetarisch]

rib-eye 26
palmesteyn biologische rib-eye met pepersaus

varkenhaas 25
iberico varkenshaas, ingerold in buikspek
met ras el hanout specerijenjus

kaas 15
7 verschillende stukjes kaas
met noot, stroop en brood

peer 12
diverse peer bereidingen

cheesecake 10
cheesecake met citrusvruchten bereidingen

chocolade 12
taartje van pure callebaut chocolade met witte chocolade vulling,
chocolade merengue, 
schotsen en crèmeux,
passievrucht merengue en confetti


Restaurant Sfeerlijk | Raadhuisstraat 158
5161 BK Sprang-Capelle
T 0416-280997 | M 06-30442819 | mail