diner

Voorgerechten
zalm 13
gepekelde zalm met zoet zure groenten, krokante aardappel & piccalilly

steak tartaar 15
vers gesneden tartaar met dragonmayonaise,
krokante kappertjes & aardappel

serranoham 12
slaatje van aardappel, augurk en groene asperges,
verse en gedroogde serranoham en pesto

carpaccio 13
huisgerookte rundercarpaccio, vers van het mes gesneden, met truffemayonaise, pijnboompitjes en spekjes


soepen & tussengerechten
bisque 9.5
soep van oosterschelde kreeft en langoustine met een garnituur van gamba’s

pomodori cappuccino 6.5
pure tomatensoep met een laagje room, geserveerd in een champagneflut

gamba’s 14
drie gamba’s in panko, saus van gele paprika en saffraan met gedroogde nori en soya

ravioli 15
huisgemaakte ravioli met een groenten-tomatenvulling in een truffelroomsaus

buikspek 15
langzaam gegaard buikspek van iberico varken, op groene asperges met krokante aardappel en jus van appelcider


hoofdgerechten
surf en turf 24
hoenderfilet met gepelde gamba en een licht pikante tomaten-kokossaus

zalmfilet 22
zalmfilet met een korstje van hennep en sesamzaad & honing en citrus olie

rib-eye 26
palmesteyn biologische rib-eye met pepersaus

varkenhaas 25
iberico varkenshaas, ingerold in buikspek met ras el hanout specerijenjus

tournedos 32
palmesteyn biologische tournedos met portsaus


kaas & nagerechten
kaas 14 | 26
7 | 14 verschillende stukjes kaas met noot, stroop en brood

peer 12
bereidingen van peer: sorbetijs, mousse en gel, compote met sabayon

chocolade 12
taartje van pure callebaut chocolade met witte chocolade vulling, chocolade merengue,
schotsen en crèmeux, passievrucht merengue en confetti

cheesecake 10
cheesecake met diverse fruit bereidingen

sfeerlijk ijs 8.5
dulce de leche, walnoot roomijs & stoofpeer


Restaurant Sfeerlijk | Raadhuisstraat 158
5161 BK Sprang-Capelle
T 0416-280997 | M 06-30442819 | mail
lunch 13.00 u|diner 18:00 u|ma & di gesloten