diner

April

Chef’s menu

voorgerechten
zalm terrine en gepekelde zalm, zoet zure groenten en limoen mayonaise 10
carpaccio, licht gerookt en vers van het mes met uiencompote, gepofte tomaat, krokante aardappel 10


soep en tussengerechten
bouillabaise met rijke vulling van vis, schaal- en schelpdieren 10

coquille met aardappel espuma en truffel 10
eendenborstfilet op bietencreme, krokante aardappel en sherry jus 10


hoofdgerechten
schelvis met saus van pastis [drop-anijs] 20
entrecote met hollandaisesaus saus op roerbakken groenten 20
verse frieten met mayonaise 3.5

kaas en nagerecht
kaas 7 verschillende soorten met noten en stroop* 15
lemon curd met gebrand eiwitschuim en bastogne 10
sfeerlijk ijs salted karamel met chocolade en schrobbelaer 8.5 

3 gangen 34.5 | 3 gangen met kaas 39.5
4 gangen 44 | 5 gangen 53 | 6 gangen 62


A la carte

eendenham gerookte en gepekelde eendenham, peer in koffie gestoofd, witlof, witte aceto balsamico 12
halloumi [cyprische geitenkaas] courgette, wortel, olijf, tomaat, hazelnoot aceto balsamico [vega] 12
steak tartaar vers gesneden van tournedos, dragon mayonaise, kappertjes 15

bisque
 soep van oosterschelde kreeft en langoustine met een garnituur van gamba’s 10

fora soep frisse, kruidige, zoetige, hartige soep van bloemen en planten [vega] 6.5
ravioli huisgemaakte ravioli van seizoensgroenten met een truffelroomsaus 15

zalmfilet met een korstje van hennep en sesam en een olie van honing en citrus 23
jackfruit in een panko jasje met een lichtpikante tomaten-kokossaus [vega] 21
tournedos palmesteyn biologische tournedos met rode portsaus 31
varkenhaas iberico medaillons, ingerold in buikspek met ras el hanout specerijenjus 24
supplement schaaltje verse frieten met mayonaise 3.5

kaas 7 verschillende stukjes kaas met noot, stroop en brood 15
peer diverse bereidingen 12
cheesecake cheesecake met citrusvruchten bereidingen 10
chocolade taartje met witte chocolade,  pure chocolade en passievrucht 12


Restaurant Sfeerlijk | Raadhuisstraat 158
5161 BK Sprang-Capelle
T 0416-280997 | M 06-30442819 | mail