diner

Voorgerechten
rivierkreeft & zalm 13.5
tartaar van rivierkreeftstaartjes met gepekelde zalm, aardappel, appel, augurk en biet

steak tartaar 15
vers gesneden tartaar met dragonmayonaise,
krokante kappertjes & aardappel

serranoham 11
slaatje van aardappel, augurk en groene asperges,
verse en gedroogde serranoham en pesto

carpaccio 12.5
huisgerookte rundercarpaccio, vers van het mes gesneden, met truffemayonaise, pijnboompitjes en spekjes


soepen & tussengerechten
bisque 8.5
soep van oosterschelde kreeft en langoustine met een garnituur van gamba’s

pomodori cappuccino 6.5
pure tomatensoep met een laagje room, geserveerd in een champagneflut

gamba’s 13
drie gamba’s in panko, saus van gele paprika en saffraan met gedroogde nori en soya

ravioli 13
huisgemaakte ravioli met een groenten-tomatenvulling in een truffelroomsaus

buikspek 13
langzaam gegaard buikspek van iberico varken, op groene asperges met krokante aardappel en jus van appelcider


hoofdgerechten
surf en turf 23.5
hoenderfilet met gepelde gamba en een licht pikante tomaten-kokossaus

zalmfilet 22
zalmfilet met hennep en sesamzaad

rib-eye 24.5
palmesteyn biologische rib-eye met pepersaus

varkenhaas 24.5
iberico varkenshaas, ingerold in buikspek met ras el hanout specerijenjus

tournedos 32
palmesteyn biologische tournedos met portsaus


kaas & nagerechten
kaas 14 | 26
7 | 14 verschillende stukjes kaas met noot, stroop en brood

peer 11
bereidingen van peer: sorbetijs, mousse en gel, compote met sabayon

chocolade 11.5
taartje van pure callebaut chocolade met witte chocolade vulling, chocolade merengue,
schotsen en crèmeux, passievrucht merengue en confetti

cheesecake 10
cheesecake met diverse fruit bereidingen

sfeerlijk ijs 8.5
dolce du leche, walnoot roomijs & stoofpeer


Restaurant Sfeerlijk | Raadhuisstraat 158
5161 BK Sprang-Capelle
T 0416-280997 | M 06-30442819 | mail
lunch 13.00 u|diner 18:00 u|ma & di gesloten