december

2 december tot en met 22 december

Chefs Menu

Voorgerechten
Gerookte zalmfilet met tartaar van rode biet, zure room en granny smith
Pastrami met zoetzure groenten, krokante zuurkool, zwammen, schorseneer en truffel-mosterd olie
 
 Tussengerechten
Pastinaaksoep met gerookte forel en kaviaar, soepstengel met spek
Coquille op pompoencreme met schuim van sereh en witte chocolade
 
Hoofdgerechten
Dorade met mosterd-kruidensaus op roerbakken groenten
Sukade van Palmesteyn met uiensaus op roerbakken groenten

Kaas & Nagerechten
7 verschillende stukjes kaas met noten & stroop
Chocolademousse met ananas confit, kiwi en stoofpeer
Sfeerlijk ijs

3 gangen 35 | 4 gangen 44 | 5 gangen 53 | 6 gangen 62
Schaal verse frieten met mayonaise 4


A la carte kaart

Voorgerechten
Eendenham [gerookt en gepekeld] met mango, pecannoot en hoisin dressing 14
Rundercarpaccio met gedroogde buikspek, pijnboompitjes en truffelmayonaise 14
Carpaccio van gepekelde zalm met zoetzure groenten, krokante aardappel en piccalilly 14

Tussengerechten
Bisque [schaaldierensoep] met garnituur van gamba, room en soepstengel 11
Pomodori cappuccino pure tomatensoep met room [vega] 8
Ravioli van courgette, champignon en paprika in truffelroomsaus [vega] 14

Hoofdgerechten
Zalmfilet met een korstje van hennep en sesamzaad met honing en citrus olie 23
Varkenshaasmedaillons [Ibérico] omwikkeld met buikspek & ras el hanout saus 24
Tournedos [landgoed Palmesteyn] met rode portsaus 31   

Nagerechten
Chocoladetaartje met merengue & confetti van passievrucht 13
Stoofpeer [3 verschillende bereidingen: mousse, sorbetijs en compote] met kaneel sabayon 13


Restaurant Sfeerlijk | Raadhuisstraat 158
5161 BK Sprang-Capelle
T 0416-280997 | M 06-30442819 | mail