menu

chef’s menu 05-09 t|m 30-09

voorgerechten
tartaar van ceviche & mango
of carpaccio oosterse stijl

tussengerechten
spinaziesoep met room, gehakt, aardappel & kwartelei
en|of gamba op snijboon spaghetti , tomaat, popcorn & kokos

hoofdgerechten
harderfilet met beurre blanc
of gevulde varkensrollade appelcider

nagerechten
7 soorten kaas met noten en stroop
en|of aardbeienmousse, balsamico & mascarpone
of huisgemaakt ijs

3 gangen 36 | 4 gangen 46 | 5 gangen 56


chef’s menu 03-10 t|m 28-10

voorgerechten
langoustine, avocado & hangop
of carpaccio oosterse stijl

tussengerechten
pompoensoep met hazelnootcreme 
en|of kabeljauw, chorizo, pastinaak & beurre blanc

hoofdgerechten
zalmfilet met sinaasappelsaus
of rosbief met rode wijnsaus

nagerechten
7 soorten kaas met noten en stroop
en|of mokka mousse, stoofpeer & chocolade
of huisgemaakt ijs

3 gangen 36 | 4 gangen 46 | 5 gangen 56


chef’s menu 31-10 t|m 25-11


chef’s menu 28-11 t|m 27-12


Restaurant Sfeerlijk | Raadhuisstraat 158
5161 BK Sprang-Capelle
T 0416-280997 | M 06-30442819 | mail
lunch 13.00 u|diner 18:00 u|ma & di gesloten