menu

tartine

grote plak desembrood, rijkelijk belegd met spread, huisgerookte carpaccio of huisgepekelde zalm
met een kom soep [van het menu of tomaat] € 15

bent u geen grote eter? de tartine en de soep kunnen ook gedeelt worden.


warme lunch

twee gangen 26 – drie gangen 31
vier gangen 36 – kaas ipv na +5


chef’s menu 04-07 t|m 29-07

– gepekelde zalm met yuzu of beef tataki met piccalilly
– goed gevulde bouillabaisse
-coquille op erwtencreme en wasabi schuim
-dorade met kreeftensaus of gamba met hoenderfilet en licht pikante tomaten-kokossaus
-7 soorten kaas
-witte chocolade & kers of sfeerlijk ijs

3 gangen 36 | extra gang 10 | bijpassende wijn 5


a la carte voorgerechten

rivierkreeft
tartaar van rivierkreeftstaartjes met zalm,
appel, augurk, aardappel en radijs 12.5

steak tartaar 15
vers gesneden tartaar met dragonmayonaise,
krokante kappertjes en aardappel

serranoham 11
slaatje van aardappel, augurk en groene asperges,
verse en gedroogde ham en pesto

carpaccio 12.5
huisgerookte rundercarpaccio, vers van het mes gesneden,
met truffemayonaise, pijnboompitjes en spekjes


a la carte soepen en tussengerechten

bisque 8.5
soep van oosterschelde kreeft en langoustine met een garnituur van gamba’s

pomodori cappuccino 6.5
pure tomatensoep met een laagje room,
geserveerd in een champagneglas

gamba’s 13
drie gamba’s in panko, saus van gele paprika en saffraan met gedroogde nori en soya

ravioli 13
huisgemaakte ravioli met een groenten-tomatenvulling
in een truffelroomsaus

buikspek 13
langzaam gegaard buikspek van iberico varken,
op groene asperges met krokante aardappel en jus van appelcider


a la carte hoofdgerechten
[geserveerd op roerbakken groenten met verse frieten]

zeebaars 21.5
zeebaarsfilet met gestoofde artisjok, venkel, bleekselderij, paprika en wortel met een olie van honing en citrus

rib-eye 24.5
palmesteyn biologische rib-eye met peperroomsaus

varkenhaas 24.5
iberico varkenshaas, ingerold in buikspek met ras el hanout specerijenjus

zalm 22
zalmfilet gepaneerd in hennep en sesamzaad

tournedos 32
palmesteyn biologische tournedos, rood gebakken met portsaus


a la carte kaas en nagerechten

kaas 14
7 verschillende stukjes kaas met noten, stroop en brood

kaas xxl 26
14 verschillende stukjes kaas met noten, stroop en brood

aardbei 11
bereidingen van hollandse aardbei: sorbetijs, mousse en gel, compote met sabayon

chocolade 11.5
taart van pure callebaut chocolade met witte chocolade vulling, chocolade merenge, schotsen en creme, passievrucht merenge en confetti

cheesecake 10
cheesecake met rood fruit structuren